Cookie-Uri

Cookie-Uri
Cookie-urile Gingersnap necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 47 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 40 și costă 5 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați margarina, făina, melasa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cookie-Uri, Cookie-Uri, și Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați melasa și cafeaua într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți 1/2 cană de zahăr și unt la viteza medie a unui mixer până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ghimbir, scorțișoară și cuișoare; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
6
Adăugați amestecul de făină și amestecul de melasă; bateți la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Apăsați ușor aluatul într-o bilă; înfășurați în folie de plastic și congelați 15 minute. Formați aluatul într-o rolă de 7 inci; aplatizați la grosimea de 1 inch. Înfășurați în folie de plastic; congelați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament; fixați pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Tăiați aluatul în felii de 40 (1/8 inch grosime); așezați 1/2 inch pe foi de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Se presară cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
12
Coaceți la 350 timp de 10 minute (fursecurile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din foile de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Notă: păstrați gingersnaps rămase într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista