Cookie-urile Gingersnap necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 47 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 40 și costă 5 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați margarina, făina, melasa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cookie-Uri, Cookie-Uri, și Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați melasa și cafeaua într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți 1/2 cană de zahăr și unt la viteza medie a unui mixer până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ghimbir, scorțișoară și cuișoare; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
6
Adăugați amestecul de făină și amestecul de melasă; bateți la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Apăsați ușor aluatul într-o bilă; înfășurați în folie de plastic și congelați 15 minute. Formați aluatul într-o rolă de 7 inci; aplatizați la grosimea de 1 inch. Înfășurați în folie de plastic; congelați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament; fixați pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
10
Tăiați aluatul în felii de 40 (1/8 inch grosime); așezați 1/2 inch pe foi de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Se presară cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
12
Coaceți la 350 timp de 10 minute (fursecurile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Scoateți din foile de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
14
Notă: păstrați gingersnaps rămase într-un recipient etanș.