Cookie Mix într-un borcan VIII

Cookie Mix într-un borcan VIII
Cookie Mix într-un borcan VIII ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 83 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30 și costă 12 cenți pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cupe de unt de arahide, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată De Borcan De Năut Și Quinoa, Tort traznita VIII, și Cookie-uri cu unt de arahide VIII pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Layer ingrediente în ordinea dată într-un borcan de conserve de 1 litru "gură largă". Apăsați fiecare strat ferm în poziție. Va fi o potrivire strânsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
3
Adăugați ultimele cupe de unt de arahide tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De ArahideCupe De Unt De Arahide
4
Atașați aceste direcții la borcan: cookie-urile cu unt de arahide ale lui Reese
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
5
Scoateți cupele de unt de arahide din borcan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De ArahideCupe De Unt De Arahide
6
Goliți amestecul rămas de cookie - uri într-un vas mare de amestecare. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
7
Adăugați 1/2 cană unt sau margarină, înmuiată la temperatura camerei. NU UTILIZAȚI MARGARINĂ DIETETICĂ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Adăugați 1 ou, ușor bătut și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Se amestecă până se amestecă complet. Va trebui să terminați amestecarea cu mâinile.
10
Se amestecă în cupe de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De ArahideCupe De Unt De Arahide
11
Formați în bile de dimensiuni de nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
12
Așezați la 2 centimetri distanță pe foi de prăjituri unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 12 până la 14 minute până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește 5 minute pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți cookie-urile în rafturi pentru a termina răcirea. Mărci 2 1/2 duzină de cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista