Cookie De Zahăr Fabricat În Filipine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cookie-urile de zahăr din Filipine. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 100 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, ciocolata semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Decupaje sănătoase pentru biscuiți cu zahăr, făcute cu făină de migdale și miere, Biscuiți sănătoși cu zahăr de lămâie fără Gluten (fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi), și Oreo Biscotti – o prăjitură ... făcută cu prăjituri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de biscuiți sau tapetați-le cu hârtie pergament sau folie de aluminiu. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Amestecul trebuie să fie gros și galben deschis. Se amestecă treptat ingredientele cernute până se omogenizează bine. Aruncați aluatul cu lingurițe, la trei centimetri distanță pe foile de prăjituri pregătite.
Presărați ciocolată rasă peste vârfurile fursecurilor.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile încep să se rumenească în jurul marginilor.
Scoateți din foile de cookie-uri pentru a se răci pe rafturile de sârmă. A se păstra într-un borcan etanș pentru biscuiți.