Cookie Cannoli cu cremă de cafea
O porție conține 503 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de coajă de portocală, mascarpone, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cupe Pentru Prăjituri Cu Înghețată De Cafea, Sandvișuri Cu Înghețată Cu Ciocolată Cu Cafea, și Sandvișuri moi cu biscuiți Cannoli cu migdale, portocale și ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Urmăriți trei cercuri de 4 inci pe fiecare cu un creion; întoarceți pergamentul.
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți untul cu 1/3 cană de zahăr până devine pufos.
Adăugați albușurile și bateți până se omogenizează.
Adăugați făina, coaja de portocală, 1/4 linguriță de vanilie și sare și bateți până se omogenizează.
Folosind o mică spatulă offset, întindeți uniform 1 lingură de aluat în fiecare cerc.
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, timp de 8 până la 9 minute, sau până când sunt ușor aurii și rumenite în jurul marginilor. Rulați imediat fiecare prăjitură în jurul unui tub sau diblu de 1 inch lățime și lăsați să se răcească până când este crocant. Scoateți cu grijă cannoli-urile din tuburi și transferați-le într-o grătar. Repetați de două ori cu aluatul rămas pentru a face 18 fursecuri.
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți mascarpone la viteză medie cu smântâna, extractul de cafea și restul de 1/3 cană de zahăr și 1/2 linguriță de vanilie până se formează vârfuri ferme.