Conuri De Mousse De Ciocolată
Conurile de Mousse de ciocolată necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 563 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru ziua valentin. Dacă aveți sorbet de zmeură, zahăr, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Conuri De Mousse De Ciocolată, Conuri De Mousse De Ciocolată-Ghimbir, și Conuri De Mousse De Lămâie Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face un suport pentru a ține conurile în poziție verticală, întoarceți o cutie de ouă cu susul în jos. Faceți găuri în 8 cazuri de ouă pentru a ține conurile. Dacă nu aveți o cutie de ouă, utilizați 8 pahare de băut grele, cu margini înguste.
Așezați chipsuri de ciocolată și ulei în partea superioară a cazanului dublu peste apă fierbinte sau într-un castron mediu peste cratița cu apă fierbinte. Topiți ciocolata, amestecând pe măsură ce ciocolata începe să se înmoaie.
Dip și învârti top 2 inci de fiecare con în ciocolată topită; rapid elimina și locul în titularul. Refrigerați sau congelați până când ciocolata este întărită, aproximativ 1 oră.
În castron mic, bateți ouăle cu mixer electric la viteză mare 3 minute. Bateți treptat în zahăr; bateți cu 1 minut mai mult.
În cratița de 2 litri, încălziți 1 cană de frișcă la foc mediu doar până când este fierbinte. Se amestecă treptat cel puțin jumătate din smântâna fierbinte în ouă, apoi se amestecă înapoi în smântână fierbinte în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 10 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa (nu fierbe).
Se amestecă ciocolata topită rămasă din conurile de scufundare. Capac; la frigider aproximativ 1 oră, amestecând ocazional, doar până la răcire.
Într-un castron mediu răcit, bateți restul de 1 cană de frișcă la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți amestecul de ciocolată în frișcă; la frigider cu până la 1 oră înainte de servire.
Puneți amestecul de ciocolată în conuri, Așezați 1 sorbet mic deasupra fiecăruia.
Garnisiți fiecare cu zmeură proaspătă.