Conuri De Cupcake Fantomă
Rețeta Ghost Cupcake Cones este gata în aproximativ 1 oră și 18 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 114 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, conuri de înghețată cu fund plat, cremă de marshmallow și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 182 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 18%. Încercați Conuri De Cupcake, Conuri De Cupcake Din Catifea Roșie, și Conuri De Cupcake Patriotice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. face tort aluat ca regia pe cutie. Umpleți fiecare con cu 2 linguri de aluat. Puneți la frigider aluatul rămas. Stați conurile în poziție verticală în tigaie pentru brioșe.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Folosiți aluatul rămas pentru a umple cupele de brioșe cu aproximativ două treimi.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes. Salvați pentru o altă utilizare.
În castron mediu, Așezați 1 1/2 căni de zahăr pudră.
Adăugați cremă de marshmallow; se amestecă, presând amestecul pe partea laterală a bolului până se aglomerează. Frământați pe suprafața de lucru, adăugând treptat restul de 1/2 cană de zahăr pudră până când aluatul este neted. Presărați generos zahăr pudră pe suprafața de lucru și pe mâini. Forma fondant în 12 bile (1 1/2 inch fiecare) pe suprafața de lucru; aplatiza fiecare la 5 1/2-inch cerc.
Pulverizați ușor platoul de servire cu spray de gătit pentru a preveni lipirea cupcakes-urilor de farfurie. Întoarceți 1 con cu susul în jos și așezați 1 cerc de fondant peste con, drapând fondantul pentru a forma corpul fantomă.
Așezați 2 chipsuri de ciocolată în miniatură pe față pentru ochi și 1 pentru gură; dacă este necesar, umeziți fondantul cu puțină apă, astfel încât chipsurile să se lipească. Magazin acoperit.