Conuri De Cupcake Beary Fun

Conuri De Cupcake Beary Fun
Beary distractiv Cupcake conuri este un fără lactate rețetă cu 30 de porții. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 226 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de glazură bătută, conuri de înghețată cu fund plat, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 13%. Încercați Conuri De Cupcake Beary Fun, Conuri De Cupcake, și Conuri De Cupcake Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. face tort aluat ca regia pe cutie. Umpleți 12 conuri aproximativ pe jumătate pline de aluat. Stand conuri în tigaie brioșă. Dați la frigider orice aluat rămas până când este gata de umplere și coaceți conurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coaceți 21 până la 26 de minute sau până când scobitoarea introdusă cu grijă în centrul cupcake-ului iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Înghețați cu glazură și decorați. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista