Conuri De Budincă De Noroi
Conurile de budincă de noroi necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână un amestec instant de budincă de ciocolată, cremă de brânză, conuri de înghețată cu napolitane cu fund plat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Uită-Mă-Nu Conuri, Conuri De Taco, și Conuri De Foc De Tabără.
Instrucțiuni
Scoateți fursecurile sandwich, răzuiți umplutura de cremă într-un castron și așezați jumătățile de fursecuri într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Zdrobiți fursecurile în firimituri folosind un sucitor.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare până se omogenizează; continuați să bateți timp de 2 minute. Se lasă să stea 5 minute pentru a se îngroșa. Bateți umplutura de cremă sandwich și toppingul bătut în budincă până se omogenizează. Bateți crema de brânză în amestecul de budincă până când nu mai este cocoloasă, 2 până la 3 minute.
Amestecați firimiturile de prăjituri în amestecul de budincă.
Puneți amestecul de budincă într-o pungă mare de plastic resigilabilă, stoarceți aerul din partea de sus, sigilați punga și tăiați un colț mic dintr-un colț inferior al pungii.
Puneți conurile de prăjituri în poziție verticală într-un vas mare de copt și strângeți amestecul de budincă în conuri.
Presărați câțiva viermi de bomboane deasupra fiecărui con. Congelați conurile timp de 30 de minute pentru a se răci.