Controale duble de pui și friptură-ierburi de pui fiert cu salsa de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii

Controale duble de pui și friptură-ierburi de pui fiert cu salsa de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii
Niciodată nu poți avea prea multe rețete mexicane, asa ca da controale duble de pui și friptură - Herb fiert în apă de pui cu Salsan de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii un try. O porție conține 1263 calorii, 105g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 8.34 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați merlot, șalot, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui fiert în apă cu salată de măsline peste orez Basmati, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a face salsa de măsline pentru toppingul de pui, feliați capătul rădăcinii de pe întregul cap de usturoi și întoarceți-l cu susul în jos, înfășurați-l în folie de aluminiu și modelați folia astfel încât să susțină usturoiul pentru a permite capătul tăiat să stea în poziție verticală în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se toarnă aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline pe usturoi, astfel încât să alunece între piele și cuișoare și se înfășoară cu folia, astfel încât să fie închisă. Se prăjește aproximativ 1 oră și se lasă deoparte până când este suficient de rece pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Într-un castron mic combinați roșiile, busuiocul, pătrunjelul, boabele de piper, măslinele și 2 linguri de ulei de măsline. Strângeți ușor cuișoarele de usturoi prăjite din piele în amestec. Îndoiți totul împreună și lăsați deoparte pentru a lăsa aromele să se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Pentru însoțirea orezului la pui, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați orezul basmati, frunzele de cimbru, sarea și piperul, permițând orezului să se prăjească câteva minute. Apoi adăugați bulionul de pui, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați să fiarbă acoperit și netulburat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Orez BasmatiOrez Basmati
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
7
În timp ce orezul se gătește începe sosul pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie, la foc mediu-mare, și sotati șalotul până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați ciupercile și gătiți până când sunt fragede și renunțați la sucurile lor. (În timp ce ciupercile se răcesc, începeți să sotati slănina într-o tigaie separată pentru cartofi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați Merlotul și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Între timp, într-un bol mic separat, faceți o suspensie cu 1 lingură de apă și amidonul de porumb, apoi adăugați pasta de roșii și muștarul Dijon și amestecați bine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
MerlotMerlot
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați acest amestec în tigaia de ciuperci împreună cu demi-glace și patrunjel. Condimentează cu sare și piper după gust. Rândul său, de căldură în jos la mediu scăzut, și se lasă să se reducă și îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
În timp ce ciupercile se gătesc, încălziți uleiul în friteuza la 375 grade F sau conform instrucțiunilor producătorului pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Sotează fâșiile de slănină într-o tigaie până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge și a se răci la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
15
Scurgeți excesul de grăsime de slănină din tigaie, lăsând un strat în care să soteze ceapa. Gatiti pana cand ceapa devine translucida. Prăjiți feliile de cartofi pentru bebeluși până devin aurii și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi NoiCartofi Noi
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Transferați-le în tigaia de ceapă și sfărâmați-le în slănină. Se aruncă în scallions și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Încălziți cuptorul la 375 grade F pentru friptură, dacă terminați în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Într-o tigaie mare, încălziți bulionul de pui la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Adăugați busuiocul, tarhonul și pătrunjelul, aduceți la fierbere pentru a integra aromele, apoi reduceți căldura. Acesta este lichidul tău de braconaj. Condimentați pieptul de pui cu generozitate pe ambele părți cu sare și piper, frecând condimentul și așezați puiul în lichid de braconaj fierbinte. (Amintiți-vă, sunteți braconaj, nu fierbere. Lichidul trebuie păstrat la foc mic.) Braconaj pui până fierte prin, aproximativ 10 minute, de cotitură sânii la jumătatea perioadei de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
21
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie cu mânere sigure pentru cuptor. Condimentează fripturile cu walt și piper. Căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte netulburată (pentru a lăsa condimentele să se integreze în suprafața cărnii) și apoi la nivelul preferat de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
22
Transferați întreaga tigaie în cuptor pentru a termina (aproximativ 10 minute pentru mediu-rare) pot fi gătite și pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
23
Lăsați fripturile să se odihnească, apoi feliați în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
24
Pe jumătate din farfuria de servire, lingurați niște orez basmati, acoperiți cu o bucată de pui și lingurați salsa de măsline peste pui. Pe cealaltă jumătate a plăcii de servire, lingurați niște cartofi, acoperiți cu un" ventilator " de felii de friptură (aproximativ 3 uncii de friptură sau o cantitate egală cu jumătate de friptură de bandă, de persoană) și stropiți sosul peste friptura feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Benzi FripturăBenzi Friptură
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
25
Încingeți farfuria cu vârfuri de haricot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts

Ingrediente

6cartofi pentru copii, feliațicartofi pentru copii, feliați85Nuci de orice fel (tocate)bacon benzibacon benzi2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez basmati (înainte de utilizare, puneți-l într-un castron, acoperiți cu apă și îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață. Apoi transferați într-o strecurătoare și clătiți bine)orez basmati (înainte de utilizare, puneți-l într-un castron, acoperiți cu apă și îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață. Apoi transferați într-o strecurătoare și clătiți bine)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional18sau 4 uncii) piept de pui dezosatsau 4 uncii) piept de pui dezosat9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb2(poate fi sau trece)amidon de porumbamidon de porumb596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiridemi-glacedemi-glace11 kilogram de dovlecel,Muștar DijonMuștar Dijon596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc tocate, ambalatefrunze proaspete de busuioc tocate, ambalate796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc ambalatefrunze proaspete de busuioc ambalate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriambalat pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plateambalat pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2(poate fi sau trece)pătrunjel proaspăt tocat fin cu frunze plate (de la aproximativ 3 la 4 crenguțe mari)pătrunjel proaspăt tocat fin cu frunze plate (de la aproximativ 3 la 4 crenguțe mari)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de pătrunjel ambalatefrunze proaspete de pătrunjel ambalate306 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de tarhon ambalatefrunze proaspete de tarhon ambalate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță de cimbru uscatfrunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță de cimbru uscat0(poate fi sau trece)piper măcinat, negru sau albpiper măcinat, negru sau alb454Nuci de orice fel (tocate)haricots aburit verts, ca garnituraharicots aburit verts, ca garnitura1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline kalamata tăiate cubulețe mediimăsline kalamata tăiate cubulețe medii1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriMerlotMerlot6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUleiUlei1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)11 kilogram de dovlecel,ulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline extravirginulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, cubuleteceapa, cubulete2(poate fi sau trece)boabe de piper negru crăpateboabe de piper negru crăpate11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)solzi tocați, numai părți albe și verzi fragedesolzi tocați, numai părți albe și verzi fragede1ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată510Nuci de orice fel (tocate)New York benzi fripturiNew York benzi fripturi1maretomate, semințe îndepărtate și cuburi mediitomate, semințe îndepărtate și cuburi medii2(poate fi sau trece)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)paste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime85Nuci de orice fel (tocate)Cupa (despre ciuperci albe, curățate, tăiate și feliateCupa (despre ciuperci albe, curățate, tăiate și feliate1capusturoi cu cap întregusturoi cu cap întreg
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista