Consomm cca. C. C. Lestina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 200 de calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, tulpină de țelină, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Orez Consomme, Consum De Sfeclă De Zahăr 4, și Mazare Consomm........ cu menta.
Instrucțiuni
1
Pentru stoc: folosind un tăietor sau foarfece de bucătărie, rupeți carcasa în mai multe bucăți mai mici, astfel încât să se potrivească într-un strat uniform în fundul unei oale mari sau a unui cuptor olandez; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Cleaver
2
Încălziți uleiul din oală la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bucățile de carcasă și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 8 minute.
4
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn. Aduceți la foc mic (nu lăsați stocul să fiarbă).Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, îndepărtând ocazional orice gunoi de pe suprafața stocului folosind o lingură mare. Gatiti, ajustand caldura dupa cum este necesar pentru a mentine stocul la foc mic, pana cand aromele s-au dezvoltat, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți și aruncați orice bucăți mari de carcasă. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță de 2 litri și turnați bulionul prin strecurătoare (ar trebui să aveți aproximativ 6 căni). Aruncați conținutul filtrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, Optional
1
Așezați făina, laptele, oul și sarea într-un blender. Se amestecă la viteză mare până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ierburile și pulsul pentru a combina. Păstrați amestecul în blender cu capacul pus și refrigerați cel puțin 30 de minute sau peste noapte. (Dacă aluatul se separă, amestecați-l din nou timp de câteva secunde chiar înainte de a găti CR amperpes.) Pentru consommulbrom: folosind mâinile, amestecați puiul, albușurile de ou, ceapa, morcovul și țelina într-un castron mare până se combină. Se dă la frigider până când amestecul este foarte rece, cel puțin 30 de minute. Între timp, legați pătrunjelul, cimbru și frunza de dafin împreună cu o bucată de sfoară de măcelar; pus deoparte.Se amestecă sucul de lămâie și sarea măsurată în amestecul de ou alb–pui și se transferă într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crepe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sfoară De Măcelar
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă cele 6 căni de bulion răcit și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Așezați tigaia la foc mediu și amestecați ocazional până se formează o masă moale, gri ("pluta") și se ridică la suprafață, aproximativ 25 de minute. Lichidul va fi barbotat și spumant de-a lungul marginilor tigaiei. Opriți imediat amestecarea amestecului.Reduceți căldura la minim, astfel încât lichidul să fiarbă abia și să apară doar bule mici în jurul părților laterale ale plutei. Folosind o lingură, creați o gaură de 2 până la 3 inci în centrul plutei și introduceți pachetul de plante în ea. Păstrați amestecul la foc mic, ungând pluta aproximativ la fiecare 10 minute cu lichid de la deschiderea Centrală, având grijă să nu deranjați pluta, până când lichidul este complet limpede și aromele s-au dezvoltat, aproximativ 30 de minute. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic și pentru a menține pluta intactă. Între timp, gătiți crêpes.To gatiti CR appropes: topiti 1 bucata de unt intr-o tigaie antiaderenta de 10 inci sau o tigaie CR approppe de 8 inci la foc mediu pana se spumeaza. Rotiți untul pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă 1/4 cană din aluat și se învârte imediat și se înclină tigaia pentru a crea un strat subțire și uniform. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor focul. Următorul CR pcorpe va fi mai bun.) Puneți tigaia la foc și gătiți până când CR approppe este așezat în jurul marginilor și uscat în centru, dar nu rumenit, aproximativ 1 până la 2 minute. Slăbiți marginile CR aporppe cu o spatulă de cauciuc. Înclinați tigaia, alunecând jumătate din CR approppe de pe tigaie și pe spatulă. Întoarceți atât spatula, cât și CR approppe, astfel încât CR approppe să aterizeze înapoi în tigaie și gătiți până când cealaltă parte este setată, dar nu este rumenită, cu aproximativ 20 de secunde în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați pe o farfurie mare. Repetați cu restul de unt și aluat, stivuind CR pimpele finite una peste alta până când aveți 6 CR pimpes în total. Acoperiți cu folie de plastic și setați aside.To finisați și asamblați consommulxul: căptușiți o strecurătoare cu ochiuri fine cu un filtru de cafea standard din hârtie și așezați-l peste un vas mare rezistent la căldură.Evitând bucățile de plută, puneți cu grijă lichidul (consommulmormal) în filtrul căptușit și opriți-vă când vă apropiați de fundul tigaiei. Asigurați-vă că partea inferioară a sitei nu intră în contact cu consommulbrom din vas, altfel solidele și grăsimile prinse în filtru vor înnora consommulbrommul. Aruncați pluta. Ștergeți ușor suprafața consommulmabrum cu o bucată curată de hârtie pergament sau filtru de cafea pentru a îndepărta orice grăsime care plutește pe suprafață. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar. Păstrați cald până când este gata de servit.Chiar înainte de servire, tăiați 2 dintre CR appropes în benzi late de 1/8 inch (rezervați restul CR appropes pentru o altă utilizare). Împărțiți benzile CR appromppe între 6 până la 8 căni de supă. Completați cu consommulmormor și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Crepe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)