Rainbow Chard Slaw

Rainbow Chard Slaw
Rainbow Chard Slaw ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 151 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați semințe de cânepă, oțet de mere, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chard Curcubeu, Rețetă De Brânză Curcubeu, și bietă curcubeu și boabe de grâu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bietă, varză, morcov și nuci într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Chard ElvețianChard Elvețian
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un bol mic de amestecare, combinați ulei, oțet, Vegenaise, ienibahar, scorțișoară, nucșoară, oregano, busuioc, piper, sare și îndulcitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitorîndulcitor
Maioneză VeganăMaioneză Vegană
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Bateți până când amestecul este bine amestecat.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Aruncați cu amestec de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
5
Lăsați salata să se răcească timp de 30 de minute înainte de servire, dacă este posibil, astfel încât aromele să se poată căsători. (Această salată are de fapt un gust mai bun a doua zi, după ce aromele se căsătoresc și bietul are șansa de a absorbi o parte din pansament.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Se acoperă cu semințe de cânepă și afine uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Semințe De CânepăSemințe De Cânepă
7
Informații nutriționale pe porție: 236 calorii, 23 g proteine, 10,2 g carbohidrați,2,9 g fibre, 4,4 g zahăr, 12 g grăsimi, 1,4 g grăsimi saturate, 49 mg colesterol, 153 mg sodiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Dieta Omni
9
Retipărit cu permisiunea dietei Omni: programul revoluționar 70% Plant + 30% Protein pentru a pierde în greutate, a inversa boala, a lupta împotriva inflamației și a-ți schimba viața pentru totdeauna de Tana amen, B. S. N., R. N. Copyright pentru anul 2013 de tana amen, B. S. N., R. N. publicat de St.Martin ' s Press.

Ingrediente

1(poate fi sau trece)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)hartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust0(poate fi sau trece)3 linguri de unt nesarat, taiate in 6 bucati3 linguri de unt nesarat, taiate in 6 bucati1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriafine uscate, neîndulciteafine uscate, neîndulcite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcov mărunțitmorcov mărunțit0(poate fi sau trece)poate dieta sifonpoate dieta sifon1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)busuioc proaspăt tocat sau 1/2 linguriță uscatăbusuioc proaspăt tocat sau 1/2 linguriță uscată596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de cânepă crudesemințe de cânepă crude0(poate fi sau trece)1 ceapă galbenă medie, tăiată grosier în bucăți egale1 ceapă galbenă medie, tăiată grosier în bucăți egale596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimacadamia-ulei de nuci sau ulei de măsline (uleiul de macadamia-nuci conferă acestei salate o aromă unică)macadamia-ulei de nuci sau ulei de măsline (uleiul de macadamia-nuci conferă acestei salate o aromă unică)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano proaspăt tocat mărunt sau 1/2 linguriță uscatăoregano proaspăt tocat mărunt sau 1/2 linguriță uscată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivarză purpurie mărunțităvarză purpurie mărunțită0(poate fi sau trece)sare de mare (opțional)sare de mare (opțional)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimigdale crude tocate sau tăiate (îmi place să le înmoaie timp de 4 până la 6 ore, dacă timpul permite)migdale crude tocate sau tăiate (îmi place să le înmoaie timp de 4 până la 6 ore, dacă timpul permite)7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichard elvețian mărunțit sau tocat măruntchard elvețian mărunțit sau tocat mărunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista