Conservele de pere ale bunicii
Conservele de pere ale bunicii sunt un fără gluten și vegan condiment. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 60. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pectină de fructe pudră, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 850 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Conserve de pere și ghimbir, Conserve De Roșii De Pere, și Tort De Conserve De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 10 minute.
Lăsați să fiarbă în timp ce faceți gem.
Într-o cratiță mare, combinați pere, apă și suc de lămâie. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă pectina și se aduce la fierbere completă. Se amestecă zahărul alb și se continuă fierberea și amestecarea neacoperită timp de 1 minut, până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul brun, ienibaharul și nucșoara.
Umpleți rapid borcanele până la 1/2 inch de sus. Ștergeți jantele curate și acoperiți cu capace. Procesați borcanele în apă clocotită timp de 10 minute pentru a sigila.