Conserve De Zmeură De Căpșuni
Conservele de zmeură de căpșuni sunt un vegan condiment. Această rețetă servește 3. Pentru $10.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, pâine prăjită, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Tartă Bakewell cu conserve de zmeură, Panini cu Brie, mere și conserve de zmeură, și Pâine prăjită franceză Ciabatta cu conserve de zmeură.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați căpșunile, zmeura, zahărul, coaja de portocală și sucul. Se amestecă pentru a combina și se lasă la macerat timp de 30 de minute.
După 30 de minute, spargeți ușor amestecul de fructe pentru a începe să spargeți fructele.
Scoateți un sfert din amestecul de fructe și pulsați (nu piure) în robotul de bucătărie și readuceți-l în vas.
Într-o cratiță mică, combinați pectina și 3/4 cană de apă. Aduceți apa la fierbere și fierbeți timp de 1 minut, nu mai mult.
Se adaugă la fructe și se amestecă timp de 3 până la 4 minute.
Acoperiți și puneți la frigider pentru a seta timp de 2 ore sau peste noapte.
Se servește cu pâine prăjită sau biscuiți de casă.