Conserve De Guava

Conserve De Guava
Guava conservă este un fără gluten și vegan rețetă cu 30 de porții. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 179 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de guava, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: grozav doar dacă îți place Guava, Cifre De Afaceri Cu Brânză De Guava (Pastelillos De Guava), și Conserve De Smochine.

Instrucțiuni

1
Așezați guava într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi, aproximativ 2 litri. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuavaGuava
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți fructele și treceți printr-o strecurătoare sau o moară de alimente pentru a se transforma în pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Așezați pulpa într-un vas din oțel inoxidabil sau cupru și amestecați 4 căni de zahăr și suc de portocale. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand amestecul este suficient de gros pentru a se desprinde de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Acoperiți suprafața unei tigaie jellyroll de 10x15 inch cu aproximativ jumătate din zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă amestecul fierbinte de guava pe el și se presară zahărul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuavaGuava
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Când este răcit, tăiați în pătrate și înfășurați în frunze uscate de plantain, dacă doriți. Puteți înfășura hârtie cerată sau celofan dacă frunzele nu sunt disponibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate8
Revista