Conserve De Guava
Guava conservă este un fără gluten și vegan rețetă cu 30 de porții. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 179 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de guava, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: grozav doar dacă îți place Guava, Cifre De Afaceri Cu Brânză De Guava (Pastelillos De Guava), și Conserve De Smochine.
Instrucțiuni
Așezați guava într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi, aproximativ 2 litri. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute.
Scurgeți fructele și treceți printr-o strecurătoare sau o moară de alimente pentru a se transforma în pulpă.
Așezați pulpa într-un vas din oțel inoxidabil sau cupru și amestecați 4 căni de zahăr și suc de portocale. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand amestecul este suficient de gros pentru a se desprinde de fundul tigaiei.
Acoperiți suprafața unei tigaie jellyroll de 10x15 inch cu aproximativ jumătate din zahărul rămas.
Se toarnă amestecul fierbinte de guava pe el și se presară zahărul rămas deasupra.
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Când este răcit, tăiați în pătrate și înfășurați în frunze uscate de plantain, dacă doriți. Puteți înfășura hârtie cerată sau celofan dacă frunzele nu sunt disponibile.