Conserve De Guava
Conservele de Guava ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 179 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de zahăr, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: grozav doar dacă îți place Guava, Cifre De Afaceri Cu Brânză De Guava (Pastelillos De Guava), și Conserve De Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați guava într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi, aproximativ 2 litri. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute.
Scurgeți fructele și treceți printr-o strecurătoare sau o moară de alimente pentru a se transforma în pulpă.
Așezați pulpa într-un vas din oțel inoxidabil sau cupru și amestecați 4 căni de zahăr și suc de portocale. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand amestecul este suficient de gros pentru a se desprinde de fundul tigaiei.
Acoperiți suprafața unei tigaie jellyroll de 10x15 inch cu aproximativ jumătate din zahărul rămas.
Se toarnă amestecul fierbinte de guava pe el și se presară zahărul rămas deasupra.
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Când este răcit, tăiați în pătrate și înfășurați în frunze uscate de plantain, dacă doriți. Puteți înfășura hârtie cerată sau celofan dacă frunzele nu sunt disponibile.