Conserve De Coajă De Pepene Verde
Pepene verde coaja conserve ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Pentru $ 39.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 1919 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, colorant alimentar, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Coaja De Pepene Verde Murat, Coaja De Pepene Verde Murat, și Pepene Verde Coaja Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desprindeți partea verde a cojii de pepene verde și feliați în bucăți de 2 inci. Înmuiați coaja într-o soluție de 1 galon de apă și 1/2 cană de sare peste noapte.
Scoateți coaja din apa sărată și puneți-o într-un vas cu apă curată pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește aproximativ 30 de minute sau până când coaja este fragedă.
Într-o oală mare, combinați zahărul, 8 căni de apă și lămâi feliate. Legați scorțișoara și cuișoarele într-o pungă de brânză și puneți-le în oală. Aduceți siropul la fiert și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați coaja și gătiți până când este transparent.
Scoateți punga de condimente. Se amestecă colorantul alimentar roșu, dacă se utilizează. Polonic păstrează în borcane sterile fierbinte, și procesul de a sigila.