Conserve De Coajă De Pepene Verde

Conserve De Coajă De Pepene Verde
Pepene verde coaja conserve ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Pentru $ 39.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 1919 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, colorant alimentar, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Coaja De Pepene Verde Murat, Coaja De Pepene Verde Murat, și Pepene Verde Coaja Savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desprindeți partea verde a cojii de pepene verde și feliați în bucăți de 2 inci. Înmuiați coaja într-o soluție de 1 galon de apă și 1/2 cană de sare peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scoateți coaja din apa sărată și puneți-o într-un vas cu apă curată pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește aproximativ 30 de minute sau până când coaja este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgere.
4
Într-o oală mare, combinați zahărul, 8 căni de apă și lămâi feliate. Legați scorțișoara și cuișoarele într-o pungă de brânză și puneți-le în oală. Aduceți siropul la fiert și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați coaja și gătiți până când este transparent.
6
Scoateți punga de condimente. Se amestecă colorantul alimentar roșu, dacă se utilizează. Polonic păstrează în borcane sterile fierbinte, și procesul de a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista