Conservarea Fructelor De Aur
Conservarea fructelor de aur este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 1627 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pectină cu jeleu de fructe, stafide aurii, instrucțiuni de conservare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Conserve De Fructe De Afine, Conserve De Fructe De Afine, și Pumn De Fructe De Aur.
Instrucțiuni
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind patru borcane de dimensiunea unei halbe.
Tăiați și tocați grosier piersici, nectarine și caise; ar trebui să aveți 6 până la 7 căni în total.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați fructe, stafide, suc de lămâie, unt (dacă utilizați) și pectină. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des. Se amestecă zahărul; când amestecul revine la fierbere, se amestecă exact 4 minute dacă se utilizează pectină MCP (1 minut dacă se utilizează jeleu sigur sau jeleu de fructe cu bile).
Îndepărtați și aruncați orice spumă.
Adăugați Rom (Dacă utilizați) și migdale. Se amestecă ocazional timp de 5 minute pentru a distribui fructe și nuci.
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/4 inch de spațiu în fiecare borcan și procesând borcane timp de 5 minute (vezi note).