Conopidă și brânză crescute

Conopidă și brânză crescute
Conopida și brânza crescute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți hamsie, smântână, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Picant Chile verde, Bacon afumat, 3 brânză crescut Mac și brânză, Crescut Mac și brânză, și Mac și brânză pentru adulți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Clătiți conopida și îndepărtați frunzele și tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Tăiați în jumătate prin miez. Feliați fiecare jumătate în felii subțiri.
4
Așezați feliile pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline și sare. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Întindeți astfel încât feliile să fie într-un singur strat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Prăjiți conopida în treimea inferioară a overului timp de aproximativ 20-25 de minute, până devine aurie și carmelizată. De obicei, flip după 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
7
În timp ce conopida se prăjește, puneți o tigaie mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați 1 TB ulei de măsline, smântâna, hamsiile și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
9
Lăsați să gătească de la 5 minute, apăsând pe hamsii cu spatele unei linguri de lemn până se dizolvă și infuzează smântâna și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Se ia de pe foc și se toarnă într-un mini robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Așezați buratta și în procesor.
12
Adăugați un vârf de sare. Procesați până la amestecare, va fi totuși puțin gros. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Ștergeți tigaia mică și reveniți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați 1 TB ulei de măsline și panko. Gatiti la foc mic pana cand panko este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
15
Scoateți conopida din cuptor și porniți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Împingeți toată conopida împreună, astfel încât totul să fie unul împotriva celuilalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
17
Întindeți amestecul de buratta peste conopidă și presărați cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
18
Așezați tigaia înapoi în cuptor, al doilea slot pentru Raft din partea de sus. Se fierbe până când brânza este topită și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista