Conopidă și brânză crescute

Conopidă și brânză crescute
Conopida și brânza crescute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți hamsie, smântână, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Picant Chile verde, Bacon afumat, 3 brânză crescut Mac și brânză, Crescut Mac și brânză, și Mac și brânză pentru adulți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Clătiți conopida și îndepărtați frunzele și tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Tăiați în jumătate prin miez. Feliați fiecare jumătate în felii subțiri.
4
Așezați feliile pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline și sare. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Întindeți astfel încât feliile să fie într-un singur strat
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Prăjiți conopida în treimea inferioară a overului timp de aproximativ 20-25 de minute, până devine aurie și carmelizată. De obicei, flip după 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
7
În timp ce conopida se prăjește, puneți o tigaie mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 1 TB ulei de măsline, smântâna, hamsiile și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Lăsați să gătească de la 5 minute, apăsând pe hamsii cu spatele unei linguri de lemn până se dizolvă și infuzează smântâna și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Se ia de pe foc și se toarnă într-un mini robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Așezați buratta și în procesor.
12
Adăugați un vârf de sare. Procesați până la amestecare, va fi totuși puțin gros. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Ștergeți tigaia mică și reveniți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați 1 TB ulei de măsline și panko. Gatiti la foc mic pana cand panko este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
15
Scoateți conopida din cuptor și porniți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Împingeți toată conopida împreună, astfel încât totul să fie unul împotriva celuilalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
17
Întindeți amestecul de buratta peste conopidă și presărați cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
18
Așezați tigaia înapoi în cuptor, al doilea slot pentru Raft din partea de sus. Se fierbe până când brânza este topită și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista