Conopidă Zdrobită
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Conopida zdrobită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, conopidă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă Zdrobită, Conopidă zdrobită și brânză, și Rachael Ray a spart conopida.
Instrucțiuni
Aduceți conopida și bulionul de pui la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Descoperiți cratița și creșteți căldura la mediu-mare. Lăsați conopida să fiarbă până se înmoaie și lichidul de gătit s-a redus la jumătate, aproximativ 10 minute.
Scoateți conopida de pe foc și adăugați untul, brânza Cheddar și parmezanul. Se pasează cu un masher de cartofi până când brânzeturile s-au topit și conopida este netedă, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.