Conopidă Zdrobită

Conopidă Zdrobită
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Conopida zdrobită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, conopidă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă Zdrobită, Conopidă zdrobită și brânză, și Rachael Ray a spart conopida.

Instrucțiuni

1
Aduceți conopida și bulionul de pui la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Descoperiți cratița și creșteți căldura la mediu-mare. Lăsați conopida să fiarbă până se înmoaie și lichidul de gătit s-a redus la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți conopida de pe foc și adăugați untul, brânza Cheddar și parmezanul. Se pasează cu un masher de cartofi până când brânzeturile s-au topit și conopida este netedă, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Brânză CheddarBrânză Cheddar
ConopidăConopidă
UntUnt
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista