Conopida ușor Curry necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 269 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Conopidă rapidă și ușoară, Ușor curry și brânză de ou, Conopidă Integrală Cu Curry, și Conopidă Curry.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și semințele de chimen. Gatiti si amestecati pana cand ceapa a devenit maro aurie; aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă Roșia tăiată cubulețe, piperul cayenne, sarea, turmericul și coriandrul. Continuați să gătiți încă 2 minute, apoi amestecați conopida și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti pana cand conopida este frageda, aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline întregi Coapte
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați boabele de rinichi; gatiti si amestecati pana se incalzeste.