Conopidă Ușor Curry
Conopida ușor Curry necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 269 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Conopidă rapidă și ușoară, Ușor curry și brânză de ou, Conopidă Integrală Cu Curry, și Conopidă Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și semințele de chimen. Gatiti si amestecati pana cand ceapa a devenit maro aurie; aproximativ 10 minute.
Se amestecă Roșia tăiată cubulețe, piperul cayenne, sarea, turmericul și coriandrul. Continuați să gătiți încă 2 minute, apoi amestecați conopida și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti pana cand conopida este frageda, aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
Adăugați boabele de rinichi; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Se presară cu garam masala pentru a servi.