Conopidă Umplută Cu Condimente Indiene
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Conopida umplută cu condimente indiene ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, chimen măcinat, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Dip de conopidă condimentată Indian, Conopidă și cartofi condimentați indieni, și Bloomin ' conopidă condimentată cu India.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Se amestecă turmericul și 1 lingură de sare, se adaugă capul de conopidă și se gătește până abia se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați conopida într-o strecurătoare mare și lăsați să se răcească.
Într-o tigaie mică, prăjiți făina de naut la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Răsturnați făina într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați iaurtul, pasta de ghimbir, pasta de usturoi și 1 lingură de ulei; condimentează cu sare.
Într-un mini robot de bucătărie, măcinați fin caju. În tigaia mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați fasolea verde și morcovul și gătiți la foc mic, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Adăugați garam masala, chimen, cayenne și schinduf și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Răsturnați amestecul într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați brânza de vaci, Cheddar, coacăze și caju măcinat; condimentează cu sare și piper.
Umpleți cu grijă capul de conopidă, ambalând cantități mici de amestec de legume între flori și în crăpăturile de pe partea inferioară a capului. Puneți conopida umplută într-un vas de copt, cu partea dreaptă în sus și lingurați iaurtul topping pe tot capul.
Coaceți conopida aproximativ 1 oră sau până se rumenesc bogat.
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.