Conopidă Umplută Cu Condimente Indiene

Conopidă Umplută Cu Condimente Indiene
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Conopida umplută cu condimente indiene ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, chimen măcinat, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Dip de conopidă condimentată Indian, Conopidă și cartofi condimentați indieni, și Bloomin ' conopidă condimentată cu India.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Se amestecă turmericul și 1 lingură de sare, se adaugă capul de conopidă și se gătește până abia se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
TurmericTurmeric
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați conopida într-o strecurătoare mare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Într-o tigaie mică, prăjiți făina de naut la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Răsturnați făina într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați iaurtul, pasta de ghimbir, pasta de usturoi și 1 lingură de ulei; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un mini robot de bucătărie, măcinați fin caju. În tigaia mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați fasolea verde și morcovul și gătiți la foc mic, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Adăugați garam masala, chimen, cayenne și schinduf și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Răsturnați amestecul într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați brânza de vaci, Cheddar, coacăze și caju măcinat; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Garam MasalaGaram Masala
CoacăzeCoacăze
CajuCaju
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Umpleți cu grijă capul de conopidă, ambalând cantități mici de amestec de legume între flori și în crăpăturile de pe partea inferioară a capului. Puneți conopida umplută într-un vas de copt, cu partea dreaptă în sus și lingurați iaurtul topping pe tot capul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți conopida aproximativ 1 oră sau până se rumenesc bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista