Conopidă, slănină și parmezan Frittata

Conopidă, slănină și parmezan Frittata
Conopida, slănină și parmezan Frittatan este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 499 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ulei de măsline, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Sănătos și delicios: Frittata cu ciuperci, slănină și parmezan, Mini tarte de conopidă cu crustă Gruyere de cartofi și Topping de parmezan cu slănină, și Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Eliminați.
3
Se toarnă toată grăsimea. Într-un castron mare, bateți ouăle cu smântâna,parmezanul, pătrunjelul și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați slănina răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
În aceeași tigaie, încălziți uleiul cu untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați conopida și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este aurie și aproape gata, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8
Se toarnă amestecul de ouă și se reduce căldura la minim. Gatiti, acoperit, pana cand partea de jos a frittata este maro auriu si partea de sus este aproape setata, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
9
Încălziți broilerul. Se fierbe frittata la 6 centimetri de căldură, dacă este posibil, până când ouăle sunt așezate și încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
10
Ridicați marginea frittata cu o spatulă și glisați frittata pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Tăiați-l în pene.
12
Test-sfat pentru Bucătărie: dacă mânerul tigaiei dvs. nu este rezistent la cuptor, puteți face acest lucru. Protejați-l de căldura broilerului înfășurându-l cu patru straturi de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
13
Recomandarea vinului: brânza și ouăle funcționează bine cu vinul roșu; bogăția lor tocește taninul vinului, accentuând în același timp fructuozitatea acestuia. Un simplu Chianti sau Chianti Classico va fi încântător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista