Conopidă pur și Caviar pe chipsuri de cartofi trifoi

Conopida pur și Caviar pe chipsuri de cartofi trifoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 28 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de arpagic, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chipsuri de cartofi cu creme Fraiche și Caviar, Cuscus cu piure de cartofi dulci și chipsuri de Kale, și Pătlagine cu Caviar și piure de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se curăță cartofii și se transferă într-un castron cu apă rece.
Tăiați 2 cartofi pe lungime în felii groase de 1/8 până la 1/16 inci cu slicer, apoi stivuiți felii în grămezi de
Tăiați cât mai multe trifoi posibil din fiecare stivă, apăsând tăietorul prin stive și aruncați cu jumătate de unt topit într-un castron. Aranjați așchii în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) și condimentați foarte ușor cu sare.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginile sunt aurii palide, 10 până la 15 minute, apoi întoarceți chipsurile cu o spatulă metalică și coaceți până devin aurii peste tot, încă 5 până la 10 minute, verificând frecvent după 5 minute și transferând chipsurile ca coapte într-un raft pentru a se răci.
În timp ce primul lot se coace, feliați și tăiați forme din restul de 2 cartofi. Aruncați cu untul rămas și coaceți într-o altă tigaie superficială.
Gatiti conopida intr-o cratita de 3 litri pana cand este foarte frageda, 5 pana la 7 minute, si scurgeti-o intr-o strecuratoare. Pur și simplu conopida într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi se transferă într-un castron și se amestecă în smântână și sare. Chiar înainte de servire, amestecați arpagicul (dacă utilizați).
Top chipsuri de cartofi cu 1 linguriță de conopidă pur și 1/2 linguriță de caviar, apoi garnisiți cu arpagic.
* Chipsurile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp într-un cuptor 350 F 5 minute.* Conopida pur arpagic (fără arpagic) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați arpagicul înainte de servire.