Conopidă prăjită și eșalotă cu Bietă și Dukkah
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită și Șalotele cu Bietă și Dukkah. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 199 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de șalotă, sare kosher, dukkah și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Linte din Orientul Mijlociu cu conopidă prăjită, cartofi dulci și Dukkah, Chard Elvețian Cu Șalotă, și Chard Cu Șalotă, Pancetta Și Nuci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o tigaie, aruncați conopida și șalotele cu 3 linguri. ulei și 3/4 linguriță. sare. Prăjiți, amestecând ocazional, până la auriu deschis, aproximativ 20 de minute.
Adăugați tulpini de smog și coaste, aruncați pentru a acoperi și prăjiți până când legumele sunt foarte fragede, cu 7 până la 10 minute mai mult.
Se amestecă frunzele de smog, nautul, dukkah și restul de 2 linguri. ulei. Prăjiți până când smogul este ofilit și fraged, aproximativ 8 minute. Se amestecă; condimentează după gust cu mai multă sare și dukkah.