Rețeta conopidă prăjită cu sos de grătar Indian ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră. Această garnitură are 120 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, zahăr, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă Prăjită Cu Sos De Grătar Indian, Conopidă prăjită cu condimente indiene, plus aspect TV, și Pizza indiană de conopidă: prăjită și delicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 km. F. prăjiți chimenul în tigaie mică la foc mediu până la culoare mai închisă și începând să fumeze, aproximativ 11/2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Aruncați conopida și 2 linguri de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați pe foaia de copt cu margini medii. Prăjiți până când este foarte fraged, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ghimbir și usturoi; saut până la foarte parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
6
Adăugați ketchup, sos de soia, zahăr și chimen prăjit. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a amesteca. Reduceți căldura la foarte scăzut; fierbeți sosul de grătar 1 minut pentru a amesteca aromele, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Sos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Chimen
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Scoateți conopida din cuptor; transferați într-un castron mare. Aruncați cu suficient sos de grătar pentru a acoperi; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Grătar
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
8
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 183,28, % calorii din grăsimi 47,5, grăsimi (g) 9,84, grăsimi saturate (g) 0,71, colesterol (mg) 0, carbohidrați (g) 23,04, fibre dietetice (g) 3,83, zaharuri totale (g) 17,61, carbohidrați neți (g) 19,21, proteine (g) 4,50
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Boneshaker Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.