Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu parmezan și Pancettan. Această rețetă face 6 porții cu 318 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fulgi de piper, făină, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă Prăjită Cu Parmezan Și Pancetta, Parmezan Conopidă Prăjită, și Conopidă Prăjită Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Albiți conopida timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați conopida într-un vas de copt cu unt de 9 x 13 inci și lăsați să se răcească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, rumeniți pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
În aceeași tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se adaugă făina și se amestecă până se combină. Continuați să amestecați timp de 2 minute pentru a găti făina. Adăugați încet laptele, amestecând continuu până când laptele s-a încorporat și nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Adăugați cățelul de usturoi și fulgii de ardei roșu și amestecați sosul la foc mic până când amestecul acoperă spatele unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Adăugați parmezanul, sarea, piperul, nucșoara și pancetta rezervată. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Se toarnă sosul peste conopidă pentru a acoperi. Sus, cu o stropire de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Coaceți până când pesmetul este auriu și conopida este gătită, aproximativ 25 de minute.