Conopidă Prăjită Cu Curry

Conopidă Prăjită Cu Curry
Conopida prăjită cu Curry este o fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mazăre, ulei de măsline, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Budget Bytes are 137 de fani. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Conopidă Prăjită Cu Curry, Conopidă Curry Prăjită, și conopidă prăjită cu curry.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista