Conopidă Prăjită Cu Ceapă Și Fenicul

Conopidă Prăjită Cu Ceapă Și Fenicul
Conopida prăjită cu ceapă și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conopidă, bulbi de fenicul, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Conopidă Prăjită Cu Ceapă Și Fenicul, Conopidă prăjită cu ceapă și fenicul, și Cartofi Prăjiți Cu Fenicul Și Ceapă.
DificultateNormal
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista