Conopidă prăjită cu capere și Chile
Conopida prăjită cu capere și Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 259 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați Fresno chile, capere, conopidă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Conopidă Prăjită Cu Capere, Conopidă prăjită cu capere și parmezan, și Conopidă Prăjită Dijon Cu Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Încingeți conopida și tăiați-o în flori. Aruncați floretele, 3 linguri ulei de măsline, sare și piper pe o foaie de copt. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Gatiti caperele si chile in restul de 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie fierbinte timp de 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut. Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați conopida și aruncați pentru a acoperi.
Pe porție: Calorii 249; grăsime totală 24 grame; grăsimi saturate: 6 grame; proteine: 3 grame; carbohidrați totali: 8 grame; zahăr: 3 grame; fibră: 3 grame; Colesterol 15 miligrame; Sodiu 293 miligrame