Conopidă Prăjită
Conopida prăjită este o fără gluten și primar garnitură. O porție conține 283 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5447 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de conopidă, parmezan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Pizza de conopidă prăjită cu rucola și usturoi prăjit: postare de invitat de Kim Bee la poftele unui nebun, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Conopidă prăjită și 16 căței de usturoi prăjiți.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați conopida în flori și puneți-o într-un singur strat într-un vas de copt rezistent la cuptor. Aruncați usturoiul.
Presărați suc de lămâie peste conopidă și stropiți fiecare bucată cu ulei de măsline.
Se presară sare și piper. Dacă cuptorul nu a ajuns încă la 400 cm.F, lăsați-l deoparte până când a ajuns. 2
Puneți caserola în cuptorul încins, neacoperit, timp de 25-30 de minute, sau până când blatul se rumeneste ușor. Testați cu o furculiță pentru coacerea dorită. Dinții furcii ar trebui să poată străpunge cu ușurință conopida.
Se scoate din cuptor și se presară generos cu parmezan.