Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați conopida în stil Italian la cuptor. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Conopidă în stil Italian, Chiftele Coapte În Stil Italian, și Fasole La Cuptor În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați usturoi; saut timp de 30 de secunde, amestecând constant. Se amestecă carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne De Vită
5
Se presara cu sare și ardei, și saut 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se năruie. Se amestecă sosul și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Măsline
Sos
Sare
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
7
Conopida la abur 4 minute sau până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
8
Așezați conopida într-un vas de copt de 11 x 7 inci, sigur pentru broiler, acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu amestec de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Conopidă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
9
Puneți pâinea într-un mini tocător; pulsează până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
10
Combinați firimiturile și brânza; se presară peste amestecul de conopidă. Se fierbe 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Brânză
11
Meci de vin: când sunteți la Roma, beți ca romanii: un roșu Italian ușor, ușor de băut, cu aciditate bună, se potrivește bine cu sosul pe bază de roșii și carnea de vită în această rețetă în stil Italian. Încercați Col di Sasso 2008 de la Castello Banfi (8 dolari), un amestec moale și Fructat de cabernet Sauvignon și sangiovese, care are un indiciu de pământ care îmbunătățește măslinele și conopida. -- Gretchen Roberts