Conopidă Italiană
Conopida italiană este o fără lactate garnitură. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 42 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, pătrunjel, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă în stil Italian, Conopidă Italiană, și Nachos De Conopidă Italiană.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu cu microunde, acoperiți și conopida cu microunde și apă la înălțime aproximativ 6 minute, amestecând o dată după 3 minute, până se înmoaie; scurgere.
Între timp, în tigaie de 7 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Se amestecă firimiturile de pâine și busuiocul. Gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand frecvent, pana cand firimiturile de paine sunt prajite. Se amestecă pătrunjelul.
Se presară peste conopidă.