Conopidă Indiană

Conopidă Indiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida indiană. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de flori de conopidă, ketchup, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Creveți indieni cu conopidă, Pizza Indiană Cu Conopidă, și Dip de conopidă condimentată Indian.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista