Conopidă Indiană

Conopidă Indiană
Conopida indiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 62 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, unt, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Conopidă Indiană, Dip de conopidă condimentată Indian, și Creveți indieni cu conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la 30 de secunde. Se amestecă ceapa și ketchup-ul; cuptor cu microunde la maxim 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Așezați conopida într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit. Puneți amestecul de ceapă peste conopidă; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 9 minute, întorcându-se după 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ConopidăConopidă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista