Conopidă gratinată cu pesmet de usturoi

Conopidă gratinată cu pesmet de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de conopidă cu pesmetul de usturoi. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pesmet, parmezan, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu usturoi, ceapă verde, conopidă și pesmet, Gratin de conopidă Cheddar cu usturoi prăjit, și Broccolini-Cheddar gratinat cu pesmet de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți o oală mare, cu fundul greu, la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați uleiul de măsline, merele, ceapa și curry. Condimentează ușor cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana cand merele si ceapa devin fragede si translucide, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3
Așezați un coș cu aburi peste o oală cu apă clocotită (sau, dacă aveți un abur, pur și simplu folosiți asta) și aburiți bucățile de conopidă până când sunt fragede, 8 până la 10 minute. În timp ce conopida este încă caldă, adăugați-o în oală cu amestecul de mere/ceapă și amestecați pentru a amesteca. Lăsați legumele să se fierbe ușor pe aragaz până când sunt fragede, dar totuși își păstrează forma, 15 până la 20 de minute. Dacă nu există suficient lichid, adăugați puțină apă în oală, astfel încât nimic să nu ardă în timp ce gătește. Se amestecă crema și se lasă amestecul să se "odihnească" pe aragaz cu căldura oprită, 5 până la 10 minute. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Pregătiți toppingul: într-o tigaie medie, topiți untul și amestecați usturoiul. Gatiti timp de 1 minut, amestecand si condimentati cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați praful de usturoi și pesmetul și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Se toarnă amestecul de conopidă într-un vas gratinat și se acoperă cu jumătate de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
7
Se introduce la cuptor și se coace până la cald și bubuit, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți și acoperiți cu parmezanul și pesmetul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista