Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de conopidă cu pesmetul de usturoi. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pesmet, parmezan, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu usturoi, ceapă verde, conopidă și pesmet, Gratin de conopidă Cheddar cu usturoi prăjit, și Broccolini-Cheddar gratinat cu pesmet de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Încălziți o oală mare, cu fundul greu, la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați uleiul de măsline, merele, ceapa și curry. Condimentează ușor cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana cand merele si ceapa devin fragede si translucide, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3
Așezați un coș cu aburi peste o oală cu apă clocotită (sau, dacă aveți un abur, pur și simplu folosiți asta) și aburiți bucățile de conopidă până când sunt fragede, 8 până la 10 minute. În timp ce conopida este încă caldă, adăugați-o în oală cu amestecul de mere/ceapă și amestecați pentru a amesteca. Lăsați legumele să se fierbe ușor pe aragaz până când sunt fragede, dar totuși își păstrează forma, 15 până la 20 de minute. Dacă nu există suficient lichid, adăugați puțină apă în oală, astfel încât nimic să nu ardă în timp ce gătește. Se amestecă crema și se lasă amestecul să se "odihnească" pe aragaz cu căldura oprită, 5 până la 10 minute. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Pregătiți toppingul: într-o tigaie medie, topiți untul și amestecați usturoiul. Gatiti timp de 1 minut, amestecand si condimentati cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați praful de usturoi și pesmetul și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Se toarnă amestecul de conopidă într-un vas gratinat și se acoperă cu jumătate de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi Coapte
7
Se introduce la cuptor și se coace până la cald și bubuit, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți și acoperiți cu parmezanul și pesmetul rămas.