Conopidă De Usturoi Prăjită

Conopidă De Usturoi Prăjită
Conopida de usturoi prăjită este o fără gluten și primar garnitură. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza de conopidă prăjită cu rucola și usturoi prăjit: postare de invitat de Kim Bee la poftele unui nebun, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Conopidă prăjită și 16 căței de usturoi prăjiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Ungeți o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Așezați uleiul de măsline și usturoiul într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
3
Adăugați conopida și agitați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Se toarnă în caserola pregătită și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Coaceți timp de 25 de minute, amestecând la jumătate. Se acoperă cu parmezan și pătrunjel și se fierbe timp de 3 până la 5 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista