Conopidă cu firimituri unse cu unt
Conopidă cu pesmet uns durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 6 porții, cu 162 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o garnitură la un preț rezonabil. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, conopidă, pătrunjel și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 44% , ceea ce este bine. Încercați broccoli cu pesmet sotat și usturoi , risotto cu lămâie și Arënkha Msc cu pesmet prăjit în hamsii și cartofi prăjiți cu unt și avocado condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 2,5 cm de apă într-o cratiță mare; adăugați conopida. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10-12 minute sau până când devine crocantă și fragedă.
Între timp, într-o cratiță mică și groasă, gătiți untul la foc mediu timp de 5 minute sau până se rumenește, amestecând frecvent.
Luați de pe foc; adăugați sucul de lămâie și amestecați. Într-un bol mic, combinați pesmetul, brânza, pătrunjelul, sarea și piperul; adăugați și 3 linguri de unt rumenit.
Scurgeți conopida și puneți-o într-un vas de servire.
Stropiți cu untul rumenit rămas; presărați cu amestecul de pesmet.