Conopidă caramelizată cu Pancetta și spanac
Conopida caramelizată cu Pancettan și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles caramelizată cu Pancetta, Fasole cu Pancettan și ceapă caramelizată, și Fasole Cu Pancettan Și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când grăsimea a fost redată, aproximativ 4 minute. Se amestecă conopida, ceapa, mărarul și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă și rumenită, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați conopida și spanacul, aruncați și serviți.