Conopidă caramelizată cu Pancetta și spanac

Conopidă caramelizată cu Pancetta și spanac
Conopida caramelizată cu Pancettan și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles caramelizată cu Pancetta, Fasole cu Pancettan și ceapă caramelizată, și Fasole Cu Pancettan Și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când grăsimea a fost redată, aproximativ 4 minute. Se amestecă conopida, ceapa, mărarul și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă și rumenită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați conopida și spanacul, aruncați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista