Reteta Atkins conopida cu condimente indiene este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 6 porții cu 47 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de chimen măcinat, piper, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Conopidă prăjită cu condimente indiene, plus aspect TV, Cina în seara asta: conopidă prăjită cu condimente indiene, și Conopidă și cartofi cu aragaz lent cu condimente indiene (aloo G pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.