Conopida și Bacon ou coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți conopida și oul de slănină. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Conopida Se Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 3 litri cu spray de gătit.
În tigaie mare, încălziți untul și uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați conopida și 1/2 linguriță de sare. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand conopida incepe sa se rumeneasca. Se amestecă amestecul în caserolă.
Într-un castron mediu, bateți amestecul Bisquick, laptele, ouăle și restul de 1/2 linguriță de sare cu biciul. Se amestecă slănina și arpagicul. Rezervați 2 linguri de brânză; amestecați brânza rămasă în amestecul de ouă.
Se toarnă uniform peste amestecul de conopidă.
Se presară cu 2 linguri de brânză rezervate.
Coaceți descoperit 35 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.