Topitura de conopidă prăjită este o vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 477 calorii. 159 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, conopidă, creșă de apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Conopida Se Topește, Broccoli prăjiți și brânză la grătar se topesc, și Topiți-Vă Inima Tonul Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru conopidă: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Într-un bol mic, bateți împreună uleiul, muștarul, ardeiul și puțină sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline întregi Coapte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Ungeți secțiunile de conopidă cu uleiul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Așezați plat pe o tavă de foi și prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți cu grijă conopida și reveniți la cuptor și prăjiți până la auriu, încă 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru muștar: între timp, amestecați împreună într-un castron mic muștarul galben, mierea și muștarul măcinat de piatră. Condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Măcinat De Piatră
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați untul la grătar la foc mediu-mic. Între două bucăți de lavash, întindeți niște muștar de miere, strat de unt mărunțit, o porție de conopidă, pere și, în final, mai multă brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Miere De Muștar
Măsline întregi Coapte
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine Pita
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați sandvișul pe tavă, acoperind cu un bol metalic. Gatiti pana la auriu si crocant la exterior si gooey la mijloc, 4-5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Amestecați nasturelul, mărarul și ridichile împreună și aruncați cu sucul de lămâie și puțin ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și servește pe partea topiturii de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)