Conopida cu unt de muștar-lămâie
Conopida cu unt de muștar-lămâie este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar Dijon cu cereale, conopidă, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 133 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Conopida cu unt de muștar-lămâie, Conopida cu unt de muștar-lămâie, și Pappardelle cu conopidă și unt brun muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. foaie de copt cu margini de unt.
Tăiați conopida în jumătate, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile într-un singur strat pe foaia de copt pregătită; se presara cu sare. Prăjiți până când conopida se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Bateți sucul de lămâie, muștarul și coaja de lămâie.
Puneți uniform untul de muștar-lămâie peste conopidă și prăjiți până când este crocant, cu aproximativ 10 minute mai mult. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Dacă doriți, reîncălziți în cuptorul de 350 km f până când este încălzit, aproximativ 10 minute.
Transferați conopida în platou.
Se presară pătrunjel și se servește cald sau la temperatura camerei.