Conopida cu praz "cenușă"
Conopida cu praz "cenușă" ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare kosher, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Blinele De Conopidă Și Praz, Supă De Praz De Conopidă, și Supă De Praz De Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Setați orificiile de ventilație la înălțime și deschideți o fereastră pentru o ventilație adecvată.
Așezați prazul pe o foaie de copt căptușită cu folie.Prăjiți până la înnegrit, uscat și crocant, 70-90minute.
Lasă prazul să se răcească. Pauză în shards.DO înainte: cenușa de praz poate fi făcută cu 3 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Folosind o mandolină, tăiați subțire 3 flori mari de necopulară pe lungime (reservetrimming); pus deoparte.
Aduceți laptele și 1 cană de conopidă la fiert într-o cratiță mare;reduceți focul și fierbeți până când conopidaeste fragedă, 20-25 de minute.
Lăsați să se răcească ușor,apoi transferați amestecul de conopidă într-un amestecător sau folosiți un blender de imersie în tigaie și pur și simplu până se omogenizează.
Întoarceți conopida pur și simplu în cratiță, adăugați floretele de conopidă rămase șisezon cu sare. Se fierbe până când floretele suntdoar fragede, 8-10 minute. Folosind un slottedspoon, transferați buchețelele într-un castron mediu(clătiți orice pur-pur pe buchețelele).
Se strecoară pur și simplu într-un alt mediucastron. Împărțiți buchețelele între boluri de mică adâncime;lingura pur și simplu peste.
Se ornează cu felii de necopurată rezervate; se presară cu cenușă de praz.