Confit de usturoi piperat cu Prosciutto
Nevoie de o condimente fără lactate? Confit de usturoi piperat cu Prosciutto ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână baghetă de pâine în diagonală, capete de usturoi, prosciutto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Usturoi Confit, Linte Cu Usturoi Confit, și Confit De Usturoi - {Cinci Ingrediente Vineri} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați prosciutto tocat și piper negru măcinat grosier; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Combinați pulpa de usturoi și amestecul de ulei într-un castron mic, amestecând cu o furculiță până se omogenizează bine.
Se servește cu felii de pâine.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.