Duck Confit cu stafide picante murate ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, zahăr, semințe de muștar brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Confit De Rață, Confit De Rață, și Ce Este Confitul De Rață.
Instrucțiuni
1
Folosind vârful unui cuțit sau dinții ascuțiți ai unei furculițe de sculptură, înțepați pielea picioarelor de rață peste tot. Frecați cu usturoi (feliile trebuie să se lipească de piele) și condimentați cu 1 linguriță de piper măcinat și 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Picior De Rață
Usturoi
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sculptură Furculiță
Cuțit
2
Preîncălziți cuptorul la 250 buc. F. Aranjați pielea de rață cu fața în jos într-o tigaie sau într-un cuptor olandez mare și adăugați 8 crenguțe de cimbru, 4 ardei iute (sau 1 linguriță fulgi de ardei roșu) și 1/2 cană de apă. Acoperiți tigaia cu folie sau capac și gătiți până când grăsimea este redată (nu vă mirați: vor fi multe), aproximativ 2 ore. Întoarceți pielea de rață cu fața în sus și cuibăriți-o în grăsime topită. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când carnea este foarte fragedă și oasele se mișcă ușor atunci când sunt trase, cu 2-2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Cimbru Proaspăt
Ardei Iute
Apă
Rață întreagă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor Olandez
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
Între timp, aduceți oțet, zahăr, semințe de muștar, crenguță de rozmarin, crenguță de cimbru rămasă, 2 ardei iute (sau 1/2 lingurițe fulgi de ardei roșu), 1 linguriță sare și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe De Muștar
Rozmarin
Oțet
Ardei Iute
Zahăr
Cimbru
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se amestecă stafidele, se ia de pe foc și se lasă să se răcească cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
5
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți rața din grăsime și așezați-o, cu pielea în sus, pe o foaie de copt cu margini; rezervați grăsimea pentru o altă utilizare (se va păstra 3 săptămâni la frigider sau 3 luni la congelator; reîncălziți și strecurați înainte de utilizare). Condimentați rața cu piper crăpat și prăjiți până când pielea este maro și crocantă, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Crăpat
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Serviți rața cu stafide murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Rață întreagă
8
Faceți înainte: stafidele pot fi murate cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți; aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Rața poate fi gătită cu 1 săptămână înainte. Împachetați rața în grăsime într-un recipient etanș și răciți.