Confit de piept de rață și Cassoulet cârnați

Confit de piept de rață și Cassoulet cârnați
Confit de piept de rață și Cassoulet cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 486 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 5.15 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână roșii coapte, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet cu confit de rață, Cassoulet de rață și cârnați, și Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și aruncă resturile. Clătiți fasolea, scurgeți și puneți - o într-o tigaie de 5 până la 6 litri cu 4 litri de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă, se reduce focul și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți fasolea, aruncând lichidul; dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți. Pune fasole într-un 4 1/2-litru sau mai mare electrice lent-aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Între timp, trageți și tăiați pielea din sânii de rață; rezervați pielea pentru crăpături (acoperiți și răciți până la 1 zi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
4
Așezați sânii într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați 2 linguri de sare și zahăr și amestecați; acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 oră. Clătiți bine sânii sub apă curgătoare rece; dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent slănina până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 minute. Aruncați toate picăturile de slănină, cu excepția a 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa și usturoiul la slănină; amestecați des până când ceapa începe să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
9
Adăugați bulion și vin; se aduce la fierbere la foc mare, răzuire până biți rumenite din partea de jos tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă amestecul de ceapă-bulion în aragaz lent cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați roșii, cimbru tocat, piper și frunze de dafin; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Puneți bucăți de rață pe fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Rață întreagăRață întreagă
13
Acoperiți și gătiți până când fasolea și rața sunt foarte fragede pentru a mușca, 5 până la 6 ore la scăzut, 4 până la 5 ore la mare. Dacă există mai mult lichid decât se dorește, descoperiți aragazul lent, întoarceți căldura la mare și fierbeți pentru a concentra amestecul, până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Rață întreagăRață întreagă
14
Amestecați feliile de cârnați în cassoulet și gătiți până la cald, 5 până la 10 minute. Puneți cassoulet în boluri, presărați în mod egal cu cracklinguri de rață și garnisiți cu crengute de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
15
Cracklings rață. Tăiați pielea de rață rezervată (vezi precedentul) în bucăți de 1/4 inci. Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent pielea până când este crocantă și aurie, 5 până la 8 minute. Cu o lingură pliată, transferați pe prosoape pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Se presară cu sare. Când se răcește, înfășurați etanș; se răcește până la 1 zi. Face 1/3 la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista