Confit De Lămâie
Lemon Confit este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 395 calorii, 1g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, cățel de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prăjituri mici de înger cu lămâie cu Confit de lămâie, Șalotă-Confit De Lămâie, și Snapper Fript Cu Confit De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea galbenă) de la lămâi în fâșii lungi. Strângeți 6 linguri de suc din lămâi. Blanch coaja în cratiță mică de apă clocotită 10 secunde; scurgere. Repetați de două ori. Aduceți 6 linguri de suc de lămâie, ulei de măsline, ulei de canola, usturoi și un vârf de sare pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Adăugați coaja de lămâie și fierbeți la foc mic până când coaja este moale, aproximativ 1 oră. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. Păstrați răcit și complet acoperit cu ulei. Folosiți întotdeauna o furculiță curată pentru a îndepărta lămâia.