Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto

Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto
Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto este un vegan rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 366 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cod prăjit cu fasole albă, compot de roșii și ulei de trufe, Cod prăjit cu fasole albă, roșii și Rețetă de ulei de trufe, și Supă de roșii cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță și adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere, se acoperă și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge.
3
Întoarceți fasolea în cratiță împreună cu ceapa, țelina, morcovul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți încet la foc mic la foc mediu-mic. (Dacă le încălziți prea repede, pielea se poate rupe.) Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, neacoperit, până când fasolea este aproape fragedă, 20 de minute sau mai mult, în funcție de vârsta boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Adăugați sare, după gust și continuați să gătiți până când fasolea este fragedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească în lichid. (Puteți pregăti fasolea până la acest punct cu 1 până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
7
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scurgeți fasolea și aruncați legumele, dar rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
9
Într-o tigaie preîncălzită care poate merge de la aragaz la cuptor, se toarnă 1/4 cană ulei de măsline, se adaugă căței de usturoi și se lasă să se caramelizeze, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă piureul de roșii, se fierbe aproximativ 10 secunde, apoi se adaugă fasolea și lichidul de fasole albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se presară deasupra cu roșii cherry, cimbru, pătrunjel, fulgi de ardei roșu și 1 cană de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute, apoi amestecați restul de 1 lingură de ulei de măsline, gustați pentru condimente și serviți peste pastele orecchiette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista