Confetti salsa de porumb și fasole cu Jalapeno
Rețeta Confetti de porumb și salsa de fasole cu Jalapeno este gata în aproximativ 4 ore și 10 minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 397 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cilantro, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Okra, porumb și jalape salsa de Skillet Olifto, Torturi Jalape De Porumb Cu Salsa De Avocado, și Torturi de porumb Jalapeno cu salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați porumb conservat condimentat, fasole neagră, fasole garbanzo, sos de roșii conservat, ceapă verde, jalapeno și cilantro într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Acoperiți și răciți timp de 4 până la 24 de ore.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.