Confetti Fiesta Impletituri
Confetti Fiesta impletituri necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 40. Un amestec de zahăr, ceapă, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Împletituri De Ciocolată, Împletituri De Cardamom, și Impletituri De Vacanta.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 4 căni de făină, făină de porumb, drojdie, zahăr și sare. Într-o cratiță mică, încălziți zeama, untul și ceapa la 120 cp -130 CP.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați ouă; bateți până se omogenizează. Se amestecă brânza, porumbul și ardeii. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți jumătate din aluat în două porții, astfel încât o porție să fie de două ori mai mare decât cealaltă; formați porțiunea mai mare în trei 16-in. frânghii.
Așezați pe o foaie de copt unsă și împletiți; ciupiți capetele pentru a sigila și băga sub.
Forma porțiune mai mică în trei 10-in. frânghii. Împletitură pe o suprafață ușor făinată; tuck se termină sub.
Periați fundul împletiturii cu apă și așezați-l peste împletitură mai mare. Acoperiți pâinea și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Repetați cu aluatul rămas.
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Ungeți cu unt topit. Se răcește pe un suport de sârmă. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.